RUBI

Szeged az első forgalmazók között!
 
Rubi termékek a legmagasabb minőséget képviselik a piacon. Azon túl, hogy megbízhatóak és tartósak, a Rubi termékek új és innovatív funkciókkal rendelkeznek, amelyek segítenek az Ön munkájában.
 
Rubi termékek használatával biztos lehet benne, hogy pontos és precíz eredményeket fog elérni, még a legnehezebb feladatok esetén is. Azoknak is nagyszerű választás, akik kezdők a burkolási munkákban, és profi szakembereknek egyaránt.
 
Rubi termékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, és kifinomultan tervezett felépítésüknek köszönhetően rendkívül erősek és tartósak. A Rubi márka több mint 70 éve van jelen a piacon, ami azt jelzi, hogy megbízhatóságát és minőségét már sok más szakember is bizonyította.
 
Ha minőségi termékeket keres, amelyek segítik Önt a munkájában, és hosszú távon elégedettséget biztosítanak, akkor a Rubi termékek a legjobb választás.
 
Válassza a Rubi termékeket, hogy Ön is megtapasztalhassa a minőség és a hatékonyság előnyeit!
 
🏠 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 83.
💻 https://www.burkolasszeged.hu/
☎️+36 30 684 1869

Milyen típusú ragasztót javasolnak a ceramikalapok burkolásához?

A ceramikalapok burkolásához ajánlott a porózus aljzatokra alkalmazható, kétkomponensű epoxi vagy poliuretán alapú ragasztó használata. Ezek a ragasztók kiemelkedően erősek, ellenállóak és vízállóak, ezért ideálisak a ceramikalapok burkolásához. Ezenkívül a ceramikalapoknak kiváló tapadást biztosítanak a felületükre. A burkolás elvégzése előtt célszerű a ragasztó célirányos alkalmazásával kapcsolatban szaktanácsot kérni a kereskedőtől és figyelni a gyártó utasításait

Milyen eszközökre van szükségem az öntapadós csemperagasztó alkalmazásához?

Az öntapadós csemperagasztó alkalmazásához alapvetően néhány egyszerű eszközre lesz szükséged:

  • Csempevágó: A csemperagasztót a helyére illeszteni az alapzatra.
  • Csemperagasztó lapát: a csemperagasztót a csempe aljára teríteni, és egyenletesen eloszlatni
  • Csempe kalapács : A csempe alkalmazása a falra, és a csempe aljára történő hozzárakásához
  • Kerek tűs párna : a csempe széleinek simításához és tisztításához
  • Mérőszalag: a méretek ellenőrzéséhez
  • Víztartály és vizes vödör: a csempe aljának nedvesítéséhez és a csempe tisztításához

Mindemellett egy úgynevezett "spárgafogó" is segíthet a csempék széleinek tisztításában. Az öntapadós csemperagasztó alkalmazásakor, a csempék meghatározott sorrendben kell alkalmazni, azokat szükség esetén kivágással illeszteni. Így érdemes a burkolás előtt a csemperagasztó alkalmazásával kapcsolatban szaktanácsot kérni a kereskedőtől és a ragasztó gyártójának utasításait betartani.

Milyen méretű csempevágó kell a különféle méretű csempevágáshoz?

A különféle méretű csempevágáshoz különféle méretű csempevágókat használhatunk.

  • Alap csempevágó: egy alap csempevágó segítségével a legtöbb csempe alakját és méretét könnyedén el lehet vágni.
  • Lapos csempevágó: A lapos csempevágó lehetővé teszi a vékonyabb és laposabb csempék vágását, ahol a sima él elérését igényli.
  • Kerek csempevágó: a kör alakú csempék vágására és kivágására alkalmas
  • speciális csempevágó : ha olyan csempevágásra van szükség, amihez az alap csempevágók nem alkalmasak pl: íves, oszlop, kúpos vágáshoz

Azt is szem előtt kell tartani, hogy egyes csempevágók csak adott típusú csempékre alkalmasak. ezért érdemes a vágásra tervezett csempe típusával megegyező típusú csempevágót választani. A csempevágók általában a csempe vastagságához és a vágási feladathoz is alkalmazkodni képesek. Ezenkívül a vágóeszközök minősége és a vágókések minősége is befolyásolja a vágás minőségét és az eszköz élettartamát.

A burkolás előtt a csempevágó választásával kapcsolatban szaktanácsot kérni a kereskedőtől, hogy a csempe típusának megfelelő eszközt választhass.